Over ons

We delen graag ons verhaal met jou. Leer ons team kennen.

Vedette Sport, een authentieke sportwinkel

Al meer dan 30 jaar is Vedette Sport een begrip in regio Lier. We specialiseerden ons in verschillende sporten. Op het gebied van running- en wandelschoenen hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. Klanten en medische professionals zoals kinesitherapeuten, artsen en podologen vertrouwen op onze expertise.

Absolute Run Vedette Sport Bondgenotenlaan Leuven

Absolute Run, loopwinkel in Leuven

Onze nieuwe sportwinkel in Leuven is onderdeel van het “Absolute Run” concept en richt zich volledig op running en wandelen. Net als in onze winkel in Lier, bieden we in Leuven een persoonlijke service binnen een authentiek kader. In een huiselijke sfeer staat ons team klaar om je te adviseren en te inspireren, ongeacht je loopwensen en -dromen.

Wat is Absolute Run?

Absolute Run is een winkelconcept van Sport 2000 dat garant staat voor een ruim aanbod van topmerken in de runningbranche, inclusief toegang tot de nieuwste en exclusieve modellen. Dit concept is ontwikkeld zodat de betere runningspeciaalzaken in Europa zich kunnen onderscheiden. Absolute Run winkels zijn herkenbaar aan hun uniforme interieur en staan bekend om hun uitstekende advies en service.

Ontdek ons team

Geert

zaakvoerder

Geert is de zaakvoerder van Absolute Run | Vedette Sport. Hij is gepassioneerd door trailrunning en geeft dan ook graag tips en advies bij de aankoop van trailmateriaal en loopschoenen. ⛰️👟

In 2014 volgde Geert een opleiding tot Sportpodoloog in Utrecht. Hierdoor kan hij loopblessures snel herkennen en weet hij als geen ander wat het belang is van goede schoenen. Geert wisselt af tussen onze winkels in Lier en Leuven.

Stefanie

Sales & marketing

Stefanie, de dochter van Geert, staat met een glimlach in de winkel en helpt mensen dan ook graag bij de keuze van hun nieuwe schoenen of sportoutfit. 😊 Ze werkt ondertussen al een aantal jaar voor Vedette Sport en is dan ook helemaal vertrouwd met loopanalyses en ons aanbod loopschoenen. Stefanie gaat ook geregeld joggen en heeft al enkele halve marathons afgevinkt. 

Net zoals Geert, wisselt Stefanie af tussen onze winkels in Lier en Leuven.

Joke

winkelverantwoordelijke

Maak kennis met Joke Odeyn, onze winkelverantwoordelijk voor Absolute Run in Leuven! Joke is een fervente marathon- en trailrunner met talloze podiumplaatsen op haar naam. 🏅 Maar bovenal is ze een spontane, sportieve vrouw met een passie voor running.

Je kan Joke steeds vinden in onze winkel in Leuven, waar ze samen met Geert en Stefanie jullie graag adviseert bij het vinden van de perfecte loopschoenen.