Disclaimer

Welkom op de website van Absolute Run Leuven (absoluterun-leuven.be). Deze website is onderdeel van Vedette Sport BV, gevestigd aan de Lisperstraat 123, 2500 Lier, België. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de onderstaande voorwaarden en bepalingen.

1. Inhoud van de Website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Vedette Sport BV streeft ernaar om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Desondanks kunnen er geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud. De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is geen persoonlijk, professioneel of juridisch advies.

Vedette Sport BV behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.

2. Aansprakelijkheid

Vedette Sport BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de onmogelijkheid om deze website te gebruiken. Dit omvat onder andere schade veroorzaakt door virussen of andere schadelijke software die mogelijk door derden via deze website wordt verspreid.

Vedette Sport BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt vanaf deze website. Deze links zijn enkel bedoeld voor het gemak van de gebruiker en impliceren geen goedkeuring van de inhoud van die websites.

3. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s, grafieken, en andere materialen, is eigendom van Vedette Sport BV of de desbetreffende rechthebbenden. Deze inhoud is beschermd door auteursrechten, merkenrechten en andere toepasselijke intellectuele eigendomsrechten.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vedette Sport BV enige inhoud van deze website te kopiëren, verspreiden, reproduceren of anderszins te gebruiken voor commerciële doeleinden.

4. Privacy

Vedette Sport BV respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. De manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens, wordt beschreven in onze Privacyverklaring. Wij raden u aan deze zorgvuldig door te lezen.

5. Wijzigingen van de Disclaimer

Vedette Sport BV behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Wijzigingen zullen direct van kracht zijn na publicatie op deze website. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om deze disclaimer regelmatig te controleren op wijzigingen.

6. Toepasselijk Recht

Op deze disclaimer is het Belgische recht van toepassing. Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Vedette Sport BV is gevestigd.

Contactinformatie

Vedette Sport BV

Lisperstraat 123, 2500 Lier, België

E-mailadres: info@vedettesport.com 

Telefoonnummer: +32 3 480 31 93